Van harte welkom op deze site Van harte welkom op deze site
Deze site is recent gestart. Wellicht is alle informatie nog niet opgenomen c.q.. op de juiste plaats te vinden. Desondanks hopen wij dat de lezers toch kunnen vinden wat zij zoeken.

Als u ons heeft gevonden bent u vermoedelijk opzoek naar wie wij zijn, waar wij zijn, welke activiteiten we hebben, waar en wanneer, uiteraard welke kerkdiensten er zijn, enzovoorts. Kortom, alles wat van belang kan zijn om u/jou op weg te helpen naar de Protestantse Gemeente van Hellevoetsluis.

Zondagsbrief Zondagsbrief

De zondagsbrief voor de eerstvolgende zondag wordt op vrijdagavond geplaatst.

Klik hier voor de zondagsbrief.

Liturgie Liturgie
Op de zondag wordt voor alle secties (Vestingkerk/Kerk aan de Dorpsstraat en Petrakerk) via de kerkwebradio/Facebook/Youtube de diensten uitgezonden..

Klik hier voor de liturgie wanneer de dienst in de Petrakerk wordt gehouden

Klik hier voor de liturgie wanneer de dienst in de Vestingkerk wordt gehouden

Hierin is de informatie te lezen over de kerkdienst (voorganger, ouderling van dienst, organist, collectedoelen, lezingen, liederen enz.)

In beide kerkdiensten wordt kindernevendienst gehouden voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Er is kinderoppasdienst in de Petrakerk voor de kleintjes. Ten tijde van Corona is er in de Vestingkerk geen kinderoppas.

De diensten vanuit de Petrakerk 09.30 uur en de Vestingkerk 10:00 uur worden uitgezonden.

Reserveren bezoeken kerkdiensten Reserveren bezoeken kerkdiensten
Met ingang van 5 oktober 2020 mogen 30 bezoekers de kerkdiensten bijwonen.

Gelet de adviezen van het RIVM, wordt opgemerkt dat er tot nader bericht, geen vervoer naar kerkdiensten wordt aangeboden.

En wordt niet gezongen.

Aanmelden voor bezoek kerkdienst (dit in verband met maximaal aantal bezoekers): via mail tot uiterlijk zaterdag 12:00 uur.

Gebruik de code of klik op:
Reserveren

Uitzending dienst via Kerkomroep.nl en Facebook/Youtube Uitzending dienst via Kerkomroep.nl en Facebook/Youtube

Beluisteren van de dienst
Klik hier voor het beluisteren van de dienst op Kerkomroep.nl via een computer.
Indien u de beschikking heeft over een mobiel apparaat, zoals smartphone of tablet (Samsung, iPhone, enz) wordt het beste resultaat bereikt door via de Kerkomroep App voor uw type apparaat te luisteren.
Klik hier voor Apple
Klik hier voor Google Play (o.a. Samsung)

Bekijken van de dienst
Als de techniek het toelaat is het ook mogelijk om de dienst te bekijken.

Vestingkerk: via Facebook pagina van de Protestantse Gemeente Hellevoetsluis
Petrakerk: via Youtube-kanaal van de Protestantse Gemeente Hellevoetsluis