Van harte welkom op deze site Van harte welkom op deze site

Welkom op deze site.

Op deze website vindt u informatie over onze PKN gemeente. In de diverse hoofdstukken (zie hiernaast) kunt u lezen wie wij zijn, waar wij zijn, welke activiteiten we hebben, waar en wanneer, uiteraard welke kerkdiensten er zijn, enzovoorts. Kortom, alles wat van belang kan zijn om u/jou op weg te helpen naar de Protestantse Gemeente van Hellevoetsluis.

Bereikbaarheid Vestingkerk

Welcome on this website.
On this website you will find information about our Protestant congregation. In the various chapters (see opposite) yoy can read who we are, where we are, what activities we have, where and when, of course which church services there are and so on. In short, everything that can be important to help you on your way to the Protestant Church of Hellevoetsluis.

Zondagsbrief Zondagsbrief

De zondagsbrief voor de eerstvolgende zondag wordt op vrijdagavond geplaatst.

Klik hier voor de zondagsbrief.

Starten beroepingsprocedure Starten beroepingsprocedure
Mededeling namens de Kerkenraad inzake opstarten beroepingsprocedure.

In verband met het emeritaat van ds. Dick ter Horst, in mei 2023 is de kerkenraad voorbereidingen gestart om te komen tot een beroepingsprocedure voor een nieuw te beroepen predikant.
In de diverse publicaties heeft u hier al van kunnen lezen of gehoord.
De ontwerpprofielschets is klaar en kan worden opgevraagd bij onze scriba. De kerkenraad stelt de gemeente in de gelegenheid om haar mening te geven over de ontwerpprofielschets.
Ter wille van de voortgang zijn er een tweetal bijeenkomsten gepland in de zomerperiode. Wij hopen dat u op een van beide data aanwezig kan en wil zijn om uw mening te geven over de ontwerpprofielschets.
In een van deze gemeente bijeenkomsten, kunt u als gemeente hiervan kennis nemen.
Deze zijn gepland op: zondag 17 juli en (onder voorbehoud bij voldoende belangstelling) zondag 21 augustus a.s. Beide na afloop van de kerkdiensten in de Petrakerk.
Mocht u verhinderd zijn, maar toch willen reageren, dan kan dat natuurlijk te allen tijde via mail bij onze scriba.

Indien jij/u wilt deelnemen in een te benoemen beroepingscommissie, neem dan contact op met de scriba. Aanmelden kan direct..

datum en tijdstip 21-08-2022 om 09.30 uur

Kerkdienst Vestingkerk - Zondag 21 augustus 2022 is de Vestingkerk i.v.m. de Vestingdagen per auto moeilijk bereikbaar.
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-08-2022 om 09.30 uur