Van harte welkom op deze site Van harte welkom op deze site

Welkom op deze site.

Op deze website vindt u informatie over onze PKN gemeente. In de diverse hoofdstukken (zie hiernaast) kunt u lezen wie wij zijn, waar wij zijn, welke activiteiten we hebben, waar en wanneer, uiteraard welke kerkdiensten er zijn, enzovoorts. Kortom, alles wat van belang kan zijn om u/jou op weg te helpen naar de Protestantse Gemeente van Hellevoetsluis.

Welcome on this website.
On this website you will find information about our Protestant congregation. In the various chapters (see opposite) yoy can read who we are, where we are, what activities we have, where and when, of course which church services there are and so on. In short, everything that can be important to help you on your way to the Protestant Church of Hellevoetsluis.

Zondagsbrief Zondagsbrief

De zondagsbrief voor de eerstvolgende zondag wordt op vrijdagavond geplaatst.

Klik hier voor de zondagsbrief.

Bloembollen ZWO-ACTIE classis Delta “Heel Delta in bloei” Bloembollen ZWO-ACTIE classis Delta “Heel Delta in bloei”

Heel Delta in bloei”

Wie wordt er niet blij van, van mooie bloeiende tulpen.
Met de bloembollenactie voor het project Delta voor Indonesië kunt u / kan jij ze in huis halen. Koop schitterende tulpenbollen voor jezelf of voor een ander!

De familie Dogterom uit Oude Tonge kweekt de bloembollen, die de classis in bloei zullen zetten. In april en mei 2022 zullen via heel veel kerken in de classis Delta deze bloembollen verkocht worden en in september 2022 geleverd worden.

Met de koop van tulpenbollen ondersteunen we met heel veel kerken in onze classis kwetsbare boeren, vrouwen en straatkinderen in Indonesië. Via de diaconale organisatie van onze kerk, Kerk in Actie, worden boeren geholpen om een eerlijke prijs voor hun goederen te krijgen, vrouwen om hun plek in de maatschappij in te nemen en straatkinderen door ze onderwijs en perspectief te bieden.

Je kunt de bloembollen bestellen met het bestelformulier via onderstaande link.

Bestelformulier

Met de tulpenbollen zetten we heel onze classis Delta in bloei én ondersteunen we met veel andere kerken kwetsbaren in Indonesië.

Ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden door te mailen naar: secretariaat.dr@pghellevoetsluis.nl of in te leveren in een van de kerkgebouwen naar kezue bij de dienst doende diaken.

inleveren kan tot uiterlijk 29 mei 2022.

Na ontvangst van uw betaling zullen de bloembollen besteld worden.
(wijze van betaling zie bestelformulier).

datum en tijdstip 22-05-2022 om 09.30 uur

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10.00 uur