Collecteren tijdens kerkdiensten Collecteren tijdens kerkdiensten
Collecteren tijdens de kerkdienst / uitzendingen

Eenvoudig deelnemen aan de collecte via GIVT
Hoe kan ik geven met GIVT
Download de app
Klik hier voor Apple
Klik hier voor Google Playstore (o.a. Samsung)

Iedere zondag is er wel iemand van de Taakgroep Kerkrentmeesters in de kerk, die u daarbij kan en wil helpen als u moeite heeft met het installeren van de app.

Givt app

Hoofdscherm “Hoeveel wil je geven?”
  • Voeg de collectes toe tot 3, namelijk voor diaconie (1e), kerk (2e) en de deurcollecte (3e)
  • Vul per collecte in hoeveel je wilt geven
  • Druk op volgende
  • Kies hoe je wilt geven:
in deze tijd doen we dat via de optie “Lijst” waarbij onze drie kerken gekozen kunnen worden:

- Kerk Dorpsstraat Nieuwenhoorn
- Vestingkerk Hellevoetsluis
- Petrakerk Hellevoetsluis

Hierna klik je op “geven” en de collecten zijn gedaan. Per collecte kunnen verschillende bedragen ingegeven worden. Het geven is uiteraard volledig anoniem.

Juist nu we niet of beperkt fysiek naar de kerkdiensten kunnen, maar wel via de sociale media de uitzendingen kunnen volgen, is het meedoen met de collecten voor onze gemeente zeer van belang.

Collecten zondagse uitzendingen

De gaven voor de collecten kunnen worden gedaan door middel van de app ‘Givt’ of op rekeningnummer:

IBAN: NL76 RABO 0344 8224 35 t.n.v. Protestantse Gemeente Hellevoet. TD. Let op de tenaamstelling!!
Uw bijdrage wordt gelijkelijk verdeeld over de drie collecten.
Indien u dit niet wenst, vermeld dan voor elk van de drie collecten welk bedrag u geeft.

Totdat we weer “gewoon” naar de kerk kunnen, de kerkdiensten kunnen bezoeken,

zullen er tijdens de diensten geen ‘fysieke’ collectes worden gehouden.

Maak daarom gebruik van de bovengenoemde alternatieven.

DANK VOOR UW BIJDRAGEN !
Via de Givt (app) of d.m.v. een overschrijving op genoemde bankrekening.

Vrouwennetwerk
datum en tijdstip 26-11-2020 om 12:00 uur