Ontbijt voor de dienst Petrakerk 19 juni 2002

Op vaderdag een ontbijt voor iedereen die aanwezig wilde zijn. Had de organisatie gerekend op 50 deelnemers, een 70 tal bezoekers schoof aan en genoot van een heerlijk ontbijt. Daarna een dienst met daarin een Bijbelse Pub Quiz. Een andere 'kerk' dienst dan gebruikelijk, maar met als thema "Gezellig Samenzijn" was het een geslaagde ochtend.

Pasen 2022 Petrakerk

Pasen 2022. De Paasdienst in de Petrakerk had een afbeelding van het geopende lege graf op het podium.
Jezus is opgestaan!

Voorjaarsrommelmarkt Petrakerk 9 april 2022

Op zaterdag 9 april 2022 werd in en rondom de Petrakerk een voorjaarsrommelmarkt gehouden.
Onder een stralend zonnetje  werden vele zaken verkocht. Een eerste evenement na een periode van 2 jaren waarin we dit soort markten niet konden organiseren.
Het was een feest van herkenning, van mensen die elkaar hoegenaamd 2 jaren niet fysiek hadden gezien. De bezoekers waren blij om weer te kunnen kijken en kopen.

Met de opbrengst gaan we verder met het opknappen van de Petrakerk. Zo zijn er een aantal zaken aangepakt: de (bij)zalen opgeknapt; toiletgroep (met aangepast toilet) vernieuwd; nieuwe keuken; uitbreiding plein; enzovoorts.

Met een groot aantal vrijwilligers in en vanuit de kerkelijke gemeenschap werd deze  rommelmarkt gehouden. In de weken ervoor, werden door vrijwilligers zaken georganiseerd om de rommelmarkt tot een succes te maken. Een aantal mensen uit de buurt werkt hieraan enthousiast mee.

En de opbrengst bedroeg bijna € 4.000,00. Een mooi bedrag wat een goede besteding zal krijgen.
Het was goed en fijn om elkaar ook op deze manier weer eens te ontmoeten.

Paaswake en The Passion 2022

The Passion en Paaswake in en om de Petrakerk. Voor het eerst werd landelijk op deze manier The Passion gehouden. Op het kerkplein was het kruis opgesteld en er was een bezinningsplein.  In de avond was er een concert van Gerald Troost.

NL-Doet in en om de zalen van de Petrakerk (12 maart 2022

Mede dankzij de inzet van vrijwilligers werd er weer deelgenomen aan NL-Doet 2022. Na enkele jaren afwezigheid i.v.m. Corona, konden we nu weer volop aan de slag. Vele klussen werden aangepakt. Het keukenraam werd hersteld, het spandoek werd vervangen, de plantenbakken werden vernieuwd en of vervangen, de tuin kreeg een opfrisbeurt, een wand in de jeugdzaal geverfd, kitranden vervangen in de toiletruimte, de vlaggemast schoon gemaakt, het boeiboord schoon gemaakt. Zo konden weer weer een jaar vooruit. De burgemeester kwam ons nog een hart onder de reiem steken met een bloemetje. Bijgaand enige actie foto's.

datum en tijdstip 21-08-2022 om 09.30 uur

Kerkdienst Vestingkerk - Zondag 21 augustus 2022 is de Vestingkerk i.v.m. de Vestingdagen per auto moeilijk bereikbaar.
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-08-2022 om 09.30 uur