Reserveren bezoeken Kerstnachtdienst Vestingkerk Reserveren bezoeken Kerstnachtdienst Vestingkerk
Reserveren voor kerstnachtdienst Vestingkerk

In verband met te verwachten aantal bezoekers en gelet op de voorschriften van de landelijke kerk geadviseerd of ingegeven door het RIVM, dient er voor het bezoeken van de Kerstnachtdienst in de Vestingkerk te worden gereserveerd.
Dit ervan uitgaande dat deze gehouden kan worden (situatie 2021-12-06; 10:00 uur).

U dient u zich aan te melden met behulp via de reserveringsite.

Aanmelden tot donderdag 23 december 2021, 18:00 uur.

Onderstaand hoe u kunt (lees moet) reserveren.

Als deze dienst ‘vol’ zit, dan mag en kan u er niet meer bij. Hoe teleurstellend dat dan ook is.
Als kerkgemeenschap hebben wij te maken met de genoemde voorschriften.
Er mogen/kunnen maximaal 90 bezoekers worden ontvangen.

Wij proberen er dan ook alles aan te doen om deze kerkdienst te verzorgen waar bezoekers welkom zijn, maar dan moeten wel de voorschriften in acht worden genomen.
Graag aandacht (en begrip) hiervoor.

Als u heeft gereserveerd en u kunt niet, meld u/je dan af. Wij kunnen hier dan rekening mee houden en mogelijk een ander alsnog welkom heten.

Via onderstaande QR code.

Mocht dit niet lukken dan aanmelden via mail voor donderdag 23 december 2021, 18:00 uur: scriba@pghellevoetsluis.nl (met vermelding van naam, telefoonnummer) (zie Kerkwijzer of website)

Op het internet kunt u een en ander ook vinden:    (https://hellevoetsluis.protestantsekerk.net/)

Via de QR code kunt u ook reserveren. Na inlezen, klikken op ‘web’ en dan de juiste datum opzoeken en klik op het aanvangstijdstip van de kerkdienst die u wilt bezoeken:
- Vestingkerk 10:00 – 11:30.
En alle overige gevraagde gegevens invullen.

André van Marion

coördinator media, communicatie en public relations.

Actueel vanaf 14 november 2021 Actueel vanaf 14 november 2021
De kerkenraad heeft besloten om in verband met de weer sterk oplopende besmettingen en ziekenhuisopnames het advies van de Rijksoverheid en de PKN te volgen, en de volgende maatregelen in de kerkdiensten weer in te voeren:
  1. Vanaf zondag 14 november is het weer verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verlaten van het kerkgebouw, en bij het tussentijds verplaatsen
  2. Bij het verplaatsen binnen het kerkgebouw en bij het koffiedrinken en dergelijke is het weer noodzakelijk om 1,5 meter afstand te houden
  3. Bezoekers wordt weer gevraagd om plaats te nemen op 1,5 meter afstand. De gebouwen worden niet heringericht, maar bezoekers wordt nadrukkelijk gevraagd hierin de eigen verantwoordelijkheid te nemen.
Zolang het aantal bezoekers nog niet het maximum overschrijdt dat per gebouw geldt bij het 1,5 afstand houden, zal aanmelden nog niet nodig zijn. De kerkenraad volgt nauwlettend de situatie tijdens de diensten. In de hoop en verwachting dat bezoekers van de diensten hun eigen verantwoordelijkheid nemen, en striktere maatregelen niet nodig blijken. Blijft u vooral de geldende maatregelen na leven zoals regelmatig handen wassen, thuis blijven bij klachten en bij een kwetsbare gezondheid.
Met vriendelijke groet namens de kerkenraad,
Nia van der Waal,
scriba

datum en tijdstip 12-12-2021 om Aanvang 09.30 uur

Kerkdienst Vestingkerk (Kindernevendienst)
datum en tijdstip 12-12-2021 om Aanvang 10.00 uur

datum en tijdstip 19-12-2021 om Aanvang 09.30 uur

Kerkdienst Vestingkerk (Kindernevendienst)
datum en tijdstip 19-12-2021 om Aanvang 10.00 uur
Ook online te volgen. Kindernevendienst voor leeftijd basisschoolkinderen.

Kerkdienst Vestingkerk Kerstnacht
datum en tijdstip 24-12-2021 om Aanvang 10.00 uur